Ingyen .hu domain

Igen létezik "ingyenes" .hu domain, igazából pontosan nem ingyenes, de a RackHostnak van egy olyan kuponja amely 5000 ft-nyi kreditet ír jóvá ha az alapján regisztrál, amelyből 4 évnyi domain jön ki.

Ingyenes domainek

Szóval, nem kell semmit befizetni, kártyát meg erősíteni. Csak a személyes adataidat töltöd ki, a kupon linken regisztrálsz. Akár .hu vagy bármely más termékre is elköltheted az oldalukon, de egyértelműen ez a legjobb ajánlat, hiszen a VPS/Szerver konstrukcióik drágábbak mint a külföldiek (lásd Ingyen VPS). 

A domain pár óra átfutási idővel rendelkezik, amíg ellenörzik az adataidat hogy valósak-e (a .hu domaineknek szigorúbbak a feltételeik). De persze regisztrálhatsz .com -ot is náluk (de érdemesebb a .hu-t, a külföldi domainekről is lesz cím hogy hol érdemesebb regisztrálni ahol relatív olcsón (50-250 ft között) juthatsz hozzá különböző domainekhez).

Szóval: Rackhost kupon link RackHost 5000 ft Kupon

Lehetne olyan kérdés hogy ez az oldal miért nincs domainen, azért mert már régebben elköltöttem egy másikra, nagyon jó szolgáltatást nyújtanak úgy hogy lehet veszek ehhez az oldalhoz is.


Ha találok bármi mást, frissítem a bejegyzést.

Megjegyzések

  1. Köszi! Tényleg működik! :D

    VálaszTörlés
  2. a felhasználói kupon lejárt :/

    VálaszTörlés
  3. Régebben valóban működött a link és adott 5k forintot de mára már sajna lejárt a kupon :|

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése