Ingyen VPS

Feltehetőleg ha ide kerültél, nem kell beszélnem arról hogy mi egy VPS, viszont azt hogy honnan szerzhetsz azt megtudom mutatni. A lista megbízhatósági sorrendben van, próbálom a listát mindig frissíteni, a kamu - scam jellegűek nem kerülnek fel.

Ingyen VPS lista

Vultr



Az egyik legbiztosabb forrás a Vultr a következő linken : Vultr regisztráció 25$ ingyen - ezt a kupont ird be regisztrációkor: promo25b (a linknek is tartalmaznia kellene, de ha nem működne akkor kézzel írd be)
Ezzel 4 hónapnyi VPS időt kapunk (változhat, hiszen óra alapon számláznak, ha nem mindig használjuk akkor nem számít fel díjat)
Érdemes még regisztrációkor a neten kutakodni különböző kuponokért, mert gyakran vannak ingyen 30-50$ os kuponok.
Ezen kívül a vultron még tudunk 3$ ingyen szerezni a https://my.vultr.com/promo/ fül alatt, Twitter regisztrációval, érdemes kihasználni.

A jó dolog még a Vultrben hogy gyakorlatilag olyan mintha ingyen lenne, hiszen ha el is fogy a kreditünk, akkor is 5$/hó a legolcsóbb VPS, 1 GB-rammal, közeli elhelyezkedéssel, érdemes fenntartani a regisztrációnkat.

Rackhost

A rackhost 5000 ft-nyi ingyen kreditet ajánl, amelyből tudunk bármit vásárolni, legyen az VPS, domain, szerver stb. A linket és infókat megtalálod az Ingyenes .hu domain cikkben.






Megjegyzések