Instagram követők szerzése

Gyakorlatilag a legnépszerűbb közösségi média platform az Instagram napjainkban, mindenkinek van, mindenki használja és mindenki népszerű szeretne lenni rajta, a lényeg hogy minél több követőnk, főleg aktív követőnk legyen. De hogyan szerezhetünk sok követőt?

Instagram követők szerzése


Több lehetőség is adott előttünk.

  • Sok ember követése, majd bizonyos idő elteltével azok kikövetése
  • "Profil boosterek" használata (különböző oldalak, lásd lent)
  • Sok kép feltöltése (lásd lent hogyan tudsz egyszerűen instagramra posztolni)
  • Követők vásárlása (feleslegesnek tartom)

Instagram követők szerzése, követés majd kikövetéssel

Valamelyest elég nehéz módszer, hiszen kézzel kell követnünk embereket. Mindig próbáljunk hastagek alapján, friss postokkal rendelkezőket bekövetni. Érdemes olyan embereket követnünk akiknek relatív közel 1:1 es a követő / követés arányuk, ők általában visszakövetnek. Tartsunk limitet, ne kövessünk egy nap 200 embernél többet mert könnyen kibannolhat minket az instagram.

Egy bizonyos idő elteltével (1 hét mondjuk, de érdemes tesztelni hogy különböző értékekkel) kövessük őket ki. A kikövetést érdemes csak akkor elkezdeni ha elértük a max követési számot (összesen 7500 profilt tudunk követni egy időben maximum). Érdemes mindig azokat kikövetni elősször akik nem követnek minket vissza.

Instagram követők növelése profil boosterek segítségével

Ez a módszer azért szép és jó, mert nem fog látszódni a csúnya arányunk (pl: 5000 embert követünk, de csak 3000 követ minket), viszont általában nem aktív követőket fogunk szerezni így. Így érdemes a booster oldalakat valamilyen kiegészítő technikával alkalmazni (pl a követés, kikövetéssel). A két technika alkalmazásával nagyon gyorsan nő a követőink száma

De mik is azok a "profil booster" oldalak. Olyan oldalak amelyek "exchange" alapján működnek, lehet használni rengeteg fajta profilt hogy pontokat gyüjtsünk, majd ezeket elköltsük egy általunk választott tevékenységre.

Oldalak: AddMeFast

Hogy csináljuk? Hozzunk létre "kamu" profilokat, például Twittert (nagyon gyorsan létre lehet hozni, nem szükséges visszaigazoló emailt sem csinálni), majd kezdjük el az exchangeket használni (kattintsunk a Twitter followers gombra), majd kövessük be. Ekkor azt fogja mutatni hogy nincs több profil, de csak nyomjunk egy F5 öt. Ez a funkció a botok kierülése végett van. Egy nap nyomjunk le legalább 75 ilyen követést, majd a Daily Pointson belül kapunk még pontokat.

Ezután az Add sites/page gombra kattintva hozzá tudjuk adni a saját Instagram profilunkat is.

Instgram képfeltöltés gépről

Akár mobil nélkül is tudunk instagramra feltölteni. Semmilyen programra nem lesz szükségünk csak chrome böngészőre. Nagyon egyszerű az egész, lépések:
  • Nyisd meg az Instagrammot
  • Jobb klikk az oldalon (bárhova)
  • A menüből válaszd ki az utolsó gombot (Inspect /Elem vizsgálata)
  • Amint ez bejött, az oldalsó ablak legtetején lesz (Az elements fül mellett) lesz egy Tablet és Mobil jel, arra kattints rá
  • A képernyő tetején megnyílik egy ablak, ott lesz egy menüpont: Responsive
  • Kattints a responsivera, válasz a listából valamilyen mobil eszközt
  • Nyomj egy F5 öt. 
  • Már is megjelenik a kis fényképezőgép ikon, arra kattintva egyszerű tallózó segítségével tudunk feltölteni képeket.
Érdemes napi legalább 5 képet feltöltenünk. (Itt jöhet a kérdés hogy magunkról ilyen sok képet, de nem csak "self" instagram profilokkal lehet pénzt keresni, csinálhatunk fotós instagrammot, kisállatosat, motivációsat, egészséges életmódosat, gyakorlatilag bármit, ami tudjuk hogy népszerű az instagrammon). Hasznos relatíve sok hasteget alkalmaznunk, viszont ne is legyen átláthatatlanul sok, maximum 10 amit érdemes hozzáadni.

Instagram követők vásárlása

Nem szeretnék vele sokat foglalkozni, a fent említett technikákkal gyakorlatilag heti 500-1000 új követőt is tudunk szerezni ha elég sokat foglalkozunk vele. Egy egyszerű google kereséssel láthatjuk hogy mennyiért és hogyan tudunk vásárolni instagram követőket. Nem érdemes szerintem ilyesmire pénzt költeni, hiszen az Instagram egy nagyszerű befektetés nélküli pénzkeresési lehetőséget biztosít. Esetleg ha már keresünk vele, érdemes pár ezer követőre beruházni.



Megjegyzések

Megjegyzés küldése