Online pénzkeresés befektetés nélkül

Nagyon kemény dió, de  nem lehetetlen. Persze egy bizonyos "szint" után mindenképp szükségünk lesz (ha sokat szeretnénk keresni) befektetésre, viszont el lehet indulni befektetés nélkül is.

Online pénzkeresés befektetés nélkül


De hogyan? Gondoljunk a "befektetésre" ne pénzként, hanem a saját tudásunkként. Alap esetben ha már ezen az oldalon jársz, már tettél befektetést, hiszen laptop, internet, áram, ezekkel mind rendelkezek. De hogyan tovább?

Add el pénzért a tudásod

Ha valamiben jó vagy, legyen az művészeti tevékenység, programozás, fordítás, informatikai tudás, de akár szépen énekelsz, vagy esetleg jó a beszélőkéd már helyben is vagyunk, hiszen valamiben biztos hogy mindenki jó, gondoljunk arra hány hobbink van (akár tegyük fel például hogy az a foci nézése a tévében -> értesz a focihoz valamelyest, ezen kívül feltehetőleg szereted is -> tudsz róla írni).

Ha a fent felsoroltak közül bármiben is jóvagy, már helyben is vagyunk. Ezekkel a dolgokkal mind tudsz alaptökét szerezni. De tegyük fel hogy nem vagy semmiben jó (kötve hiszem), akkor sem kell megilyedni, hiszen rengeteg dolgot meg lehet tanulni az interneten.

Online marketing

De hogy maradjunk a legegyszerűbb témánál ami relatív kevés tanulással (jó ez a tanulási idő azért kevés, mert megmutatom hogy még is hogyan), is működőképes a dolog. Itt különböző online marketing dolgokat fogsz megtanulni. A témától nem kell megilyedni, nem lesz szükséged nagy tudásra, az teljesen alapokat megtanítom, utána már úgyis mindenkinek a saját ötletei fogják. De most maradjunk az első pontnál, amely esetben jó vagy valamiben.

Lehetőségeid

Maradjunk az első témánál, hogy már meglévő tudásod, kreativitásod használd pénzszerzésre. Rengeteg platform áll rendelkezésedre.

  • Fordítási lehetőségek: Otthoni fordítói munkák
  • Pénzkeresés videókkal: YouTube pénzkeresés 
  • Pénzkeresés weboldallal: Ezt a témát az online marketingbe fogom átvinni, mert ott mutat igazán jól (Itt is ugyanúgy befektetés nélkül kezdjünk, ingyenes weboldal létrehozásával)
  • Bármilyen kreatív tudás (rajzolás, design bármi), szakmai tudás (lásd programozás, üzemeltetés): Freelancer munkák, Fiverr
  • Videók, sorozatok és filmek feltöltése: Pénzkeresés filmek és sorozatok feltöltésével
Az online marketing témakörről pedig egy külön cikk fog születni, mert nem lehet összefoglalni a benne rejlő végtelen lehetőséget.





Megjegyzések

  1. The TiG Iron Network Surf Free Download and Streaming
    The TiG titanium ingot Iron Network surf mens titanium watches Free Download and properties of titanium Streaming for free at aluminum vs titanium TITanium Artists aftershokz trekz titanium free download of TiG Iron Network Surf free video music and

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése