Pénzkeresés filmek és sorozatok feltöltésével - passzív jövedelem

Ez egy tipikusan nagyon egyszerű Befektetés nélküli pénzkeresés. Igazából rengeteg helyen találkozunk ezzel az egésszel, gondoljunk csak bele a nagy film megosztó oldalak és sorozat megosztó oldalakra (mozicsillag, sorozatbarát, stb).
A nagyszerű ezekben az oldalakban hogy akár mi magunk is közzétehetjük a filmre mutató linket. De hogyan is keressünk ezzel pénzt?

Pénzkeresés filmekkel és sorozatokkal

Az első legfontosabb dolgunk az hogy regisztráljunk -> Vidto.me regisztráció. Amint ezzel meg vagyunk már nincs is igazából sok dolgunk.

Frissítés: Többek írták hogy nem sikerül a Vidto.me-re feltölteni rendesen filmeket, ha ez nem működik valakinek, érdemes megnéznie a Openload.co-t amely ugyanugy fizet, regisztráció: https://openload.co
Majd ott az affiliate oldalon el kell fogadni az Affiliate feltételeket, ezután a https://openload.co/account#multiupload oldalon tudunk feltölteni filmeket

Töltsünk le sorozatokat és filmeket a gépünkre (itt a mennyiség a lényeg, jó ha kisebb méretű fájlokat, főképp sorozatokat töltünk mert gyorsan letöltődik és gyorsan fel is tudjuk tölteni.). Akárhonnan tölthetünk le, a legegyszerűbb az ncore.

Szóval letöltöttünk mondjuk 100 résznyi sorozatot, ezeket szépen feltöltjük a Vidto.me oldalára: Vidto.me feltöltés, töltsük ki a cimet értelemszerűen (pl Trónok Harca 7. évad 6. rész) ezt irhatjuk a description fülre is. Majd ha feltöltődtek a videóink rakjuk ki a linkeket a Sorozatbarátra (ezen a linken tudunk videót feltölteni: https://www.sorozat-barat.club/video/send?series=350&season=07&episode=06).

És hogy is kapunk ebből pénzt? A Vidto.me nézettség után fizet (ismerjük a sok idegesítő reklámot), nem csak a nézettség számít, hanem a film/sorozat hossza. Ezeket az adatokat megtaláljuk ezen az oldalon: http://vidto.me/affiliates.html

Fontos még hogy a vidto.me oldalán a felhasználói beállításokba állítsuk be a felhasználónkat Private Fileokra (ezen a linken a legalján található ez a beállítás, Private Files hez egy pipa : http://vidto.me/myaccount.html)


Passzív jövedelem

Kis matek: feltöltöttünk 100 résznyi sorozatot egy hónapba, amelyet 100 ezren néznek meg (összesen a 100 videót, ezt nem nehéz elérni főleg ha elég gyorsan töltjük fel a sorozatokat). Az már is 50-100$ körüli bevétel. Viszont azt se felejtsük el hogy ami egyszer felkerül, az nem is fog törlődni, szóval gyakorlatilag minél többet töltünk fel annál többet tudunk vele keresni.

Mit érdemes feltölteni? Érdemes kis sorozatokat (Family Guy, Jóbarátok, Simpsons, South Park) mivel ezeket rengetegszer újra nézik az emberek (csak gondoljunk bele hogy mi hányszor nézzük újra ezeket), így folyamatosan pörögni fog a nézettség.

Érdemes egész sorozat évadokat letölteni egyszerre nCoreról, sokkal gyorsabban fogunk tudni vele haladni. Ha már napi 20 sorozatot fel tudunk tölteni, az egy hónapban 600 rész.

Esetleg ha valaki jó a programozásba, ezt a dolgot automatizálni is tudja. Jelenleg én is ezzel próbálkozom, gyakorlatilag pár kattintásból folyamatosan fogjuk tudni futtatni a feltöltőnket.

Megjegyzések

  1. Hiába töltöttem fel a videókat, de nem lehet lejátszani. Megjelenik a videó előképe és azt írja ki miután rákattintok, hogy a fálj nem található. Pedig a videóknál ott szerepel.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Raktam fel új oldalt ahova lehet feltölteni. Annak működnie kell :)

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  2. Jó napot.
    Érdeklődni szeretnék, hogy a sorozatbarát oldalhoz hogy tudok meghívót szerezni?

    Segítségét köszönöm.

    VálaszTörlés
  3. helló ha beküldök egy linket mozicsillagon az mikkor fog megjelenni? mert rajtam kívül be küldhet még 100 ezer ember vidtomes megosztott de hát annak mi értelme?

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése