YouTube pénzkeresés affiliate és egyéb módszerekkel

Az előző cikkben megtudhattátok hogyan tudtok Pénzt keresni a Youtubeval, mennyit tudtok vele keresni, mire figyeljetek a célzásnál, a videók összetételénél. Ebben a cikkben is a YouTube pénzkeresésről lesz szó viszont teljesen más kontextusban, sokkal szabadabb mint a partner program, és akár több pénzt is lehet vele keresni.

Milyen affiliate, egyáltalán mi az, és melyek azok az egyéb módszerek

Elősször is azzal szeretném az egészet kezdeni, hogy ez a fajta pénzkereséshez nem feltétlen szükséges egyedi tartalom. Gyakorlatilag az online világ összes pénzszerzési technikája alkalmazható ide, és pont erről is beszéltem a többi cikkben is, hogy annyi sok féle képpen lehet a módszereket vegyíteni, hogy lehetőségeink gyakorlatilag határtalanok. 


Viszont elősször kezdjük a "tiszta", nem másolt videókkal való pénzkereséssel.

Pénzkeresés saját videókkal

A legjobb az egészben hogy akár egyszerre több fajta módszert is alkalmazhatunk. De melyek ezek:
  • Termék bemutatás, majd ennek a terméknek az ajánlása (linkkel), amely után egy bizonyos százaléknyi bevételt kapunk (Amazon Affiliate, YouTube affiliate, Clickbank és rengeteg egyéb oldal amely kínál számunkra termék utáni commissiont)
  • Saját Weboldal reklámozás, összekötés. Nem túl bonyolult a dolog, a videókon is van reklámunk, van egy saját weboldalunk/blogunk. A videóban elmondjuk/belinkeljük a saját oldalunkat, pl a következőképp:. Az oldalamon még többet megtudtok rólam, a napomról, itt éritek el: és ide kerül a link az oldaladhoz). Ebben az a jó hogy egyszerre a YouTube videókból is kapunk bevételt, és az oldalunkon elhelyezett Adsense reklámokból is (persze egy weboldallal több féle kép is lehet pénzt keresni, akár a fent említett affiliate marketingel is).
  • Sok cég megkereshet minket / vagy mi is megkereshetjük őket: hogy beszélünk róluk, a termékükről, bizonyos mennyiségű pénzért vagy termékért cserében. Ezt láthatod akár rengeteg beauty blogger / vlogger videóiban, hogy kapnak sminkes cuccokat, egyéb termékeket, amelyeket megtarthatnak, emellett akár pénzt is kapnak hogy mutassák be az adott cég termékét.
Na már most ezeket technikákat egyszerre is alkalmazhatjuk. Ha belegondolunk abba hogy mennyi pénzt kapunk a partner programon belül (lásd a másik cikkben kifejtett dolgokat hogy mi alapján és mennyit kaphatunk), és ezen kívül még a weboldalunkra is átjön akár a nézőink fele, és még valamilyen terméket is bemutatunk. Gyakorlatilag aranybánya, persze ez a jelenlegi nagyon nagyon erős YouTube trendeknek is köszönhető, hogy gyakorlatilag több időt töltünk a YouTubeon vlogok nézegtésével mint a facebook fal prögetésével. Így ezt a YouTubeos hullámot érdemes minél előbb meglovagolni, bár kitudja még hogy mennyire fognak ezek a trendek visszafogódni. 

YouTube pénzkeresés másolt/nem saját videókkal

Itt tárul ki elénk igazán hogy mennyire sokszínűen is tudjuk ezt az egészet csinálni. Itt a másolt videók alatt nem feltétlen a teljesen lemásolt videókat értem (azokat is!), hanem akár a Loyalty Free cuccokból összerakott videókat (amely ugye nem saját termék, de még is felhasználhatjuk őket)

Nos itt megemlíthetjük azt hogy itt is teljes mértékben működik a weboldalra átirányítás és az affiliate marketing, csak ugye ezek a videók már megjelentek máshol, de ezzel semmi baj, egészen addig amíg nem próbálunk partner programozni. Nagyon jó dolog, hogy ezeknél a videóknál teljesen nyugodtan lehet nyomni a YouTube nézettség növelést, hiszen "kit érdekel?". 

De nézzünk pár használható technikát, hiszen ez picit "ismeretlenebb terület" lehet. 

Pénzkeresés zenével

  • Ez egy teljesen egyszerű dolog, körülbeül semmi dolgunk nincs, letöltünk Loyalty Free zenéket (google keresés csodákra képes), és letöltünk Loyalty Free képeket, vagy "természet videókat" ezeket egy videó vágó programmal összerakjuk (mondjuk 2-3 zenét egy videóba) - majd elkészítjük egy kitalált néven futó YouTube csatornánkat, pl: EMEZ Music, vagy bármi fantázia név ami épp megtetszik. Feltöltjük a videóinkat, majd a videó leírásában hozzárakunk egy linket: Download these songs for free: <link>. Szóval, gyakorlatilag a nem saját zenénket letöltésre ajánljuk, és ebből fogunk pénzt keresni. Hogyan lehet ez? Vannak bizonyos oldalak amelyek bizonyos számú letöltés után adnak egy X összeget. Pl 1000 letöltés -> 5-20 $ (a letöltő országától függően). De melyek ezek az oldalak:

    Sharecash: ShareCash regisztráció  ez a letöltés oldal Surveyken alapul, sokat lehet vele keresni (1$ per 1 letöltés) de nem szeretik az emberek a surveyket, bár ez jelenleg nem számít esetünkben.

    UploadOcean: UploadOcean regisztráció gyakorlatilag a legnépszerűbb oldal, sokat fizet (21$ -t is akár TIER1 es országokért) - 10$ tól fizet ki, megbízható, egyszerű kezelni.

    Továbbiakat megtaláltok bárhol a neten, de ezekkel érdemes foglalkozni, az egész technikáról lesz még egy bővebb, szájbarágós, levezetős cikk: Pénzkeresés fájl letöltéssel, youtube segítségével

Játék crackek, botok, hackek - feltöltése

Gyakorlatilag az alapja teljesen ugyan az mint a másiknak. Letöltjük másoknak a videóit, elhelyezünk a "kamu" crackünkre, hackünkre egy linket (pl feltöltjük UploadOceanra, egy betömörített valamit) és ezután pedig nézettséget tolunk a videónkra. Érdemes minél több videót csinálni ez esetben. Minden új játékhoz, cracket, hacket, esetleg teljes játék letöltést (persze  nem szükséges feltöltenünk semmi használhatót, csak egy hatalmas betömörített valamit).

A videót szimplán letöltjük a YouTube videó letöltővel http://clipconverter.cc/. Feltöltjük saját nevünk alatt, és saját linkkel a leírásban.

De erről is lesz egy szájbarágósabb, lépésről lépésre cikk.


Megjegyzések