Távmunkák - Otthon végezhető egyszerű munkák

Elég érdekes és fura téma. Gyakorlatilag olyan távmunkákat mutatok ahol nem kell semmilyen saját dolgot létrehozni (blog, weboldal, youtube, instagram és a többi), hanem különböző feladatokat kell elvégezni amelyért kapunk pénzt. Gyakorlatilag olyasmi mint a Spare5, csak sokkal több feladat van, mivel más felhasználók adnak fel ajánlatokat amelyeket mi teljesíthetünk. Ezek nagyon egyszerű pár lépéses feladatok.

Ami elengedhetetlen hogy jól kell értenünk angolul, hogy megértsük a feladatokat. Általánosságban olyan feladatokat adnak hogy be kell regisztrálnunk egy oldalra, majd megerősíteni a felhasználónkat, erről pedig egy képernyő mentést küldeni a feladónak.
otthon végezhető munkák

Otthon végezhető munkák - Microworkers

Az egyik legnépszerűbb oldal. Rengeteg fajta kis micro task van fent. Kommentek írása, oldalak látogatása és regisztráció, videók alá kommentelés, egyebek. Átlagosan 0,10-0,20$ fizetnek egy task elvégzéséért. Elengedhetetlen az angolul jól értés, és érdemes egy másodlagos email címet készítenünk a különböző regisztrációkhoz.
Microworkers regisztráció: https://microworkers.com

Mennyit lehet vele keresni?

Teljes mértékben rajtad múlik, ha átlagosan 0,20$-t számolunk 1 taskra, ezeket általában 2-3 perc alatt lehet elvégezni. Így ha egy órát végig dolgozunk, 3 perces átlaggal, akkor 4$-t tudunk egy óra alatt keresni. Ez körülbeül 1100 forint óránként (természetesen nettó). Persze tudunk drágább taskokat is csinálni, és fejlődési lehetőség is van, különböző bonyolultabb taskokra.

Érdemes HG Jobokat csinálnunk, mivel ott 1 feladat van amelyet többször is meg tudunk csinálni. Jelenleg például gmail regisztráció van 0,1$ ért, ezt körülbeül 1,5 perc alatt meg tudjuk csinálni (sőt, akár gyorsabban is). Ha ezzel számolunk  4-5$-t tudunk szerezni.

Megjegyzések